Eglenmeyi Bilenlerin Adresi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Eglenmeyi Bilenlerin Adresi

Hoşgeldin; Misafir !
Senin Toplam 0 Mesajın Var.
Son Üyemiz : https://cadi.yetkin-forum.com/u98
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970

 
AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Pratik Bilgiler

Aşağa gitmek 
4 posters
YazarMesaj
sude
Yarbay
sude


Kadın
Mesaj Sayısı : 964
Yaş : 31
Lakap : fistik
Ruh hali : Pratik Bilgiler Utanga10
Takım : Pratik Bilgiler 1446
Nerden : BaNdIrMaA
rep :
Pratik Bilgiler Left_bar_bleue25 / 10025 / 100Pratik Bilgiler Right_bar_bleue

Kayıt tarihi : 27/07/08

Kişi sayfası
Başarı Puanı:
Pratik Bilgiler Img_left110/1000Pratik Bilgiler Empty_bar_bleue  (110/1000)
Güçlülük:
Pratik Bilgiler Img_left110/1000Pratik Bilgiler Empty_bar_bleue  (110/1000)
Seviye:
Pratik Bilgiler Img_left11/100Pratik Bilgiler Empty_bar_bleue  (11/100)

Pratik Bilgiler Empty
MesajKonu: Geri: Pratik Bilgiler   Pratik Bilgiler Icon_minitimeC.tesi Ekim 04, 2008 3:41 pm

tşkr ler bazıları işime yarar ilerde
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
angelic
Binbaşı
angelic


Kadın
Mesaj Sayısı : 385
Yaş : 32
Ruh hali : Pratik Bilgiler Inanma11
Takım : Pratik Bilgiler 1447
Nerden : Balıkesir
rep :
Pratik Bilgiler Left_bar_bleue11 / 10011 / 100Pratik Bilgiler Right_bar_bleue

Müzik Türü : Pratik Bilgiler Popgw0
Kayıt tarihi : 17/07/08

Kişi sayfası
Başarı Puanı:
Pratik Bilgiler Img_left300/1000Pratik Bilgiler Empty_bar_bleue  (300/1000)
Güçlülük:
Pratik Bilgiler Img_left400/1000Pratik Bilgiler Empty_bar_bleue  (400/1000)
Seviye:
Pratik Bilgiler Img_left30/100Pratik Bilgiler Empty_bar_bleue  (30/100)

Pratik Bilgiler Empty
MesajKonu: Geri: Pratik Bilgiler   Pratik Bilgiler Icon_minitimeSalı Ağus. 19, 2008 10:38 pm

sağolasın zümrüt.
aklımızda bulunsun di mi yani
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
nursen:)
Aktif Üye
Aktif Üye
nursen:)


Kadın
Mesaj Sayısı : 1302
Yaş : 29
Ruh hali : Pratik Bilgiler Inanma11
Takım : Pratik Bilgiler 1447
Nerden : MERSİN
rep :
Pratik Bilgiler Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Pratik Bilgiler Right_bar_bleue

Müzik Türü : Pratik Bilgiler Rockkj4
Kayıt tarihi : 02/08/08

Kişi sayfası
Başarı Puanı:
Pratik Bilgiler Img_left130/1000Pratik Bilgiler Empty_bar_bleue  (130/1000)
Güçlülük:
Pratik Bilgiler Img_left130/1000Pratik Bilgiler Empty_bar_bleue  (130/1000)
Seviye:
Pratik Bilgiler Img_left13/100Pratik Bilgiler Empty_bar_bleue  (13/100)

Pratik Bilgiler Empty
MesajKonu: Geri: Pratik Bilgiler   Pratik Bilgiler Icon_minitimeSalı Ağus. 19, 2008 8:39 pm

mm.. saol
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
ZümRüT
Prenses
Prenses
ZümRüT


Kadın
Mesaj Sayısı : 1211
Yaş : 33
Lakap : BJK Li
Ruh hali : Pratik Bilgiler Sessiz10
Takım : Pratik Bilgiler 1444
Nerden : Balıkesir/ Bandırma
rep :
Pratik Bilgiler Left_bar_bleue58 / 10058 / 100Pratik Bilgiler Right_bar_bleue

Müzik Türü : Pratik Bilgiler Rockkj4
Kayıt tarihi : 18/07/08

Kişi sayfası
Başarı Puanı:
Pratik Bilgiler Img_left520/1000Pratik Bilgiler Empty_bar_bleue  (520/1000)
Güçlülük:
Pratik Bilgiler Img_left520/1000Pratik Bilgiler Empty_bar_bleue  (520/1000)
Seviye:
Pratik Bilgiler Img_left57/100Pratik Bilgiler Empty_bar_bleue  (57/100)

Pratik Bilgiler Empty
MesajKonu: Pratik Bilgiler   Pratik Bilgiler Icon_minitimeSalı Ağus. 19, 2008 5:00 pm

* Bayat ekmekleri ziyan etmemek için, ufalayıp, hava almayacak şekilde bir naylon poşete koyarak derin dondurucuda saklayabilirsiniz. Köftelerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

* Çorbanız çok tuzlu olduysa, bir patatesi dörde bölerek içine atın. Patatesler pişince yemeğin tuzunu da emecektir.

* Et pişirirken dağılmaması için, suyuna birkaç damla sirke koyun.

* Kesik limonun kurumasını önlemek için, küçük bir tabağa su koyup, limonun kesik tarafını suyun üzerine yerleştirin.

* Patateslerin haşlarken dağılmaması için suyuna 1 kaşık sirke ilave edin.

* Soğan soyarken gözlerinizin yaşarmaması için, soğanları soymadan 1 fincan sirkeyi üzerlerine serpip biraz sallayın.

* Maydanozlarınızı uzun süre buzdolabında aynı tazelikte koruyabilmek için, bir kavanoza doldurarak ağzını sıkıca kapatın.

* Mantarları pişirirken kararmaması için, suyuna tuz ve limon suyu ilave edin.

* Katı yumurtayı 10 dakikadan fazla haşlamayın. Fazla haşlanan yumurtanın sarısı siyahlaşır ve dilimlerken dağılır.

* Yumurtalı bulaşıklar ılık suyla yıkanmalıdır. Çünkü yumurta kokusu ılık suda daha çabuk yok olur.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Pratik Bilgiler
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Eglenmeyi Bilenlerin Adresi :: EGLENCE DÜNYASI :: Bizim Mutfak :: Lezzet Sırları-
Buraya geçin: